KSM 2017

Untamoiset lahjoittivat 5000 euroa syöpäjärjestölle

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Toimitusjohtaja Kari ja hänen puolisonsa Leena Ojala vastaanottavat lahjakirjan. Oikealla LC Laitila/Untamoisten presidentti Jaakko Saari ja sihteeri Juha Rinne.

Toimitusjohtaja Kari ja hänen puolisonsa Leena Ojala vastaanottavat lahjakirjan. Oikealla LC Laitila/Untamoisten presidentti Jaakko Saari ja sihteeri Juha Rinne.

Juhlan kohokohdaksi muodostui 5000 euron lahjoitus Lounais-Suomen syöpäyhdistykselle ja lastenosastolle sen ansiokkaasta ja arvokkaasta työstä etenkin lasten syöpäsairauksien hoidossa ja tutkimustyössä. Sitä oli vastaanottamassa yhdistyksen toimitusjohtaja Kari Ojala puolisonsa kanssa. Lahjakirjan luovuttivat Untamoisten presidentti Jaakko Saari ja sihteeri Juha Rinne.
32 vuotta sitten Untamoisten alkuvuosina teimme ensimmäisen rahalahjoituksen samaan kohteeseen summan ollessa silloin 5000 markkaa.

 

Lue lisää 4.2.2014 lehdestäShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot