KSM 2017

Kouluremontti arvioitua kalliimpi – valtuutetut vaativat lisätietoa

Vastaava työnjohtaja Ville Ketoniemi ja vt. rakennustarkastaja Ari Hannonen kesällä Ihoden uuden koulukiinteistön pihalla. Kuva: Maria Suomi

Vastaava työnjohtaja Ville Ketoniemi ja vt. rakennustarkastaja Ari Hannonen kesällä Ihoden uuden koulukiinteistön pihalla. Kuva: Maria Suomi

Pyhärannan kunnanvaltuusto haluaa saada tarkempaa tietoa Ihoden koulun rakentamiseen kuluneista rahoista. Valtuuston saamista selvityksistä ei käy ilmi, mihin noin 30 000 euroa on käytetty.

Epäkohta tuli esille maanantaina, kun kunnanhallitus esitti valtuustolle, että se myöntäisi Ihoden koulun rakentamista varten vielä 93 500 euron lisämäärärahan. Koulu on jo valmis ja käytössä, mutta kiinteistön rakentamiseen liittyviä laskuja on yhä maksamatta.

Sitoutumattomien Sari Aaltonen muistutti, että kyseessä on jo kolmas kerta, kun valtuustolta pyydetään Ihoden koululle lisää rahaa. Miksi tehdä arvioita ja budjetteja, jos niistä ei pidetä kiinni, hän ihmetteli.

 

Lue lisää 29.1.2016 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Lahjalehti
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot