KSM 2017

Kerrostaloasunnossa iso tulipalo

Laitilassa syttyi seitsemän aikaan illalla tulipalo kerrostaloasunnossa Garpintiellä. Kerrostalo sijaitsee osoitteessa Garpintie 7. Palo syttyi talon toisessa kerroksessa sijainneessa yksiössä. Savun muodostuksen takia talosta jouduttiin evakoimaan myös muut asunnot. Kaikkiaan 17 ihmistä joutuivat poistumaan kodeistaan palon sammuttamisen ajaksi.

Kaikki muut asukkaat pääsivät sammutuksen ja tuuletuksen jälkeen palaamaan asuntoihinsa. Ainoastaan palaneen asunnon asukas ei voinut palata kotiinsa. Poliisi selvittää palon syttymissyytä.

Paikalla oli kolme sammutusautoa, kaksi säiliöautoa ja puomitikasauto. Lisäksi paikalla oli päivystävä palomestari.


Tee Plus-tilaus
Lahjalehti
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot