KSM 2017

Kevään ylioppilaskirjoituksissa 61 kokelasta

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Päät täynnä tietoa ja korit pullollaan eväitä. Alisa Raitio (vas.), Eveliina Lainio ja Annika Savila valmiina ylioppilaskirjoituksiin. Kuva: Maria Suomi

Päät täynnä tietoa ja korit pullollaan eväitä. Alisa Raitio (vas.), Eveliina Lainio ja Annika Savila valmiina ylioppilaskirjoituksiin. Kuva: Maria Suomi

Laitilan lukiosta osallistuu tämän kevään ylioppilaskirjoituksiin 61 kokelasta.

– Luvussa on myös korottajat sekä he, jotka hajauttavat tutkintoaan ja jotka eivät siis vielä valmistu, täsmensi rehtori Marianne Nurmo-Heikkilä.

Keskiviikkona kirjoitusvuorossa oli reaaliaineita. Abiturienttien Eveliina Lainion ja Alisa Raition oli määrä osoittaa uskonnon tietämystään.

– Mulla on tällä viikolla kolme koetta: maanantaina äidinkieli, tänään uskonto ja perjantaina korotan englantia, Lainio luetteli.

 

Lue lisää 18.3.2016 lehdestäShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot