KSM 2017

Luistelijoille uusi pukukoppi

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Kaariaisten Kipinät rakensi luistelijoille uuden pukukopin talkoovoimin. Rakennus valmistettiin 45 millin kevythirrestä. Laitilan Sanomat 20.12.1996

Kaariaisten Kipinät rakensi luistelijoille uuden pukukopin talkoovoimin. Rakennus valmistettiin 45 millin kevythirrestä. Laitilan Sanomat 20.12.1996Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot