KSM 2017

Ritva Miesmaa vs. sote-johtajaksi

Laitilan sosiaali- ja terveysjohtaja Marika Polso on irtisanoutunut siirtyessään Maskun, Mynämäen ja Nousiaisten kuntien sosiaalitoimen, perusterveydenhuollon ja ikäihmisten palveluiden järjestämisestä vastaavan Perusturvayhtymä Akselin johtajaksi. Polso on jäi 29. maaliskuuta Laitilasta virkavapaalle ja hänen työsuhteensa Laitilan sote-johtajana päättyy 30. huhtikuuta.
Kaupunginhallitus on päättänyt julistaa sote-johtajan viran haettavaksi 7.4. mennessä. Ennen kuin uusi sote-johtaja saadaan palkattua, sote-johtajan viransijaisena toimii Kaukolankodin johtaja Ritva Miesmaa.
Miesmaalla ei kuitenkaan ole pätevyyttä tehdä kaikkia sote-johtajan vastuulle kuuluvia lastensuojelulain päätöksiä. Tämän vuoksi Laitila on päättänyt ostaa Uudeltakaupungilta johtavan viranhaltijan palvelua 29.3.–30.6.2017 välisellä ajalla.


Tee Plus-tilaus
Lahjalehti
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot