KSM 2017

Tommi Johansson on Laitilan äänikuningas

Perussuomalaisten Tommi Johansson on Laitilan äänikuningas. Hän sai 214 ääntä.

Johansson on 36-vuotias. Hän toimii sisäkattoasentajana. Hän lähti vaaleihin uutena ehdokkaana.

 


2 vastausta: Tommi Johansson on Laitilan äänikuningas

  • Tuleeko turpaan?

  • Rötösherra laittamassa rötösherroja ”kuriin”. Ei pitäisi olla tuollaisilla väkivaltarikollisilla mitään asiaa päättämään muiden asioista. Veikkaan että on myös ymmärryksessä vikaa kun ei ole oppinut tuomioistaan vaan aina jatkanut rikollista elämäänsä.

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot