Valtuusto valitsi Johanna Luukkosen kaupunginjohtajaksi

Valtuusto oli kaupunginjohtajan valinnasta yksimielinen. Kuva: Solina Saarikoski

Laitilan kaupunginvaltuusto on valinnut tämäniltaisessa kokouksessaan Laitilan uudeksi kaupunginjohtajaksi Kangasniemen kunnanjohtaja Johanna Luukkosen.
Valtuusto teki päätöksen yksimielisesti, ja Luukkonen oli myös kaupunginhallituksen yksimielinen esitys kaupunginjohtajaksi.
Kaupunginjohtajan haku käynnistyi tammikuussa, kun Laitilaa reilut kaksi vuosikymmentä luotsannut Jukka Alkio, 67, irtisanoutui jäädäkseen syksyllä eläkkeelle.

 


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot