KSM 2017

Jussi Mattila valittiin Laitilan sote-johtajaksi

Laitilan kaupunginvaltuusto on valinnut eilisessä kokouksessaan Laitilan uudeksi sosiaali- ja terveysjohtajaksi Taivassalon kunnan peruspalvelujohtajana toimivan Jussi Mattilan.
Mattilan valinnan takana oli myös kaupunginhallitus.

Huomenna keskiviikkona kautensa päättävä valtuusto piti ylimääräisen kokouksen sote-johtajan valinnan vuoksi. Asian käsittelyn aikana puheenvuoron käytti kaksi valtuutettua ja kumpikin kritisoi sitä, miten valtuuston on tehtävä valinta, vaikkei se tiedä hakijoista juuri enempää kuin nimet paperilla.
– Jos valtuusto henkilön valitsee, pitäisi valtuuston myös ehdokkaista tietää enemmän, sanoi keskustelun avannut Juha Laurila (kesk).
Myös kokoomuksen Pauliina Haijanen myönsi, ettei valtuutetuilla oikeasti ole tietoa siitä, millaisen henkilön he tehtävään valitsevat. Lisäksi Haijanen esitti toiveen, että kaupungin johtavat viranhaltijat asuisivat Laitilassa.
Sote-johtajan virkaan oli 16 hakijaa ja heistä haastatteluun kutsuttiin Juhani Johansson, Leena Keto, Aira Kurtti sekä Jussi Mattila. Haastatelluista Mattila sekä Johansson jatkoivat soveltuvuusarviointeihin.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot