KSM 2017

Sote-johtajaksi esitetään Jussi Mattilaa

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Laitilan kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle, että se valitsee Laitilan uudeksi sosiaali- ja terveysjohtajaksi Jussi Mattilan. Mattila työskentelee tällä hetkellä Taivassalon kunnan peruspalvelujohtajana.
Sote-johtajan virkaan oli 16 hakijaa ja heistä haastatteluun kutsuttiin Juhani Johansson, Leena Keto, Aira Kurtti sekä Jussi Mattila. Haastatelluista Mattila sekä Johansson jatkoivat soveltuvuusarviointeihin.
Valtuuston on määrä päättää sote-johtajan valinnasta ensi maanantain kokouksessaan.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot