KSM 2017

Testaa, miten pärjäisit toimittajana

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Tänään vietetään kansainvälistä lehdistönvapauden päivää. Tänään sananvapautta puolustavat järjestöt kehottavat hallituksia huolehtimaan toimittajien turvallisuudesta ja vapaudesta tehdä työtään.

Olisiko sinusta toimittajaksi? Minkälaisia asioita toimittaja miettii työssään päivittäin? Voiko onnettomuusuutiseen ottaa kuvia sosiaalisesta mediasta? Entä jos haastateltavasi on tukevassa humalassa?
Tee Sanomalehtien liiton testi ja selvitä, miten hyvin hallitset Journalistin ohjeet.

Tee Toimittajatesti tästä

Namibiassa hyväksyttiin niin sanottu Windhoekin julistus 3. toukokuuta vuonna 1991. Julistus puolusti itsenäistä ja moniarvoista lehdistöä, jonka arvo todettiin merkittäväksi Afrikan levottoman 1980-luvun jälkimainingeissa ja juuri kylmän sodan päättymisen jälkeen. Kaksi vuotta myöhemmin samainen päivä julistettiin Unescon aloitteesta myös YK:n yleiskokouksessa lehdistönvapautta kunnioittavaksi teemapäiväksi.

Tänä vuonna päivää vietetään kansainvälisesti teemalla ”Critical Minds for Critical Times”.

 

 Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot