KSM 2017

Henri Aitakarista Itsenäisyyspuolueen puoluejohtaja

Laitilan valtuutettu Henri Aitakari valittiin sunnuntaina tulevaksi kahdeksi vuodeksi Itsenäisyyspuolueen, IPU:n, puheenjohtajaksi.

– Fiilikset ovat hyvät, luokanopettajana Koveron koulussa työskentelevä Aitakari kommentoi valintaansa.

Henri Aitakari on toiminut noin vuoden ajan Itsenäisyyspuolueen puoluesihteerinä.

Turussa pidetyssä kokouksessa puoluehallitukseen varajäseniksi valittiin muun muassa valtuutettu Janne Kuusisto Laitilasta ja Kari Aalto Uudestakaupungista.

Itsenäisyyspuolueessa on noin 300 jäsentä. Pienpuolueen tavoitteita ovat muun muassa Euroopan Unionista ja eurosta eroaminen sekä Nato-jäsenyyden vastustaminen.

 


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot