KSM 2017

Huumekuski jäi kiinni, kolhija ei

Huumekuski kiinni Laitilassa

Torstaina 17. elokuuta kello yhdeksän jälkeen illalla Laitilassa poliisipartio otti huoltoaseman pihalta kiinni miehen, joka oli liikkeellä anastetulla moottoripyörällä. Mies antoi huumausaineen pikatestissä positiivisen tuloksen amfetamiinin osalta ja häneltä löytyi vähäinen määrä huumausainetta eikä hänellä ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta.

Autoa kolhittiin Pyhärannassa

Sunnuntaina 20. elokuuta noin kello 14.15 pysäköityä henkilöautoa kolhittiin Vanhalla Turuntiellä Pyhärannassa. Auton vasemman kyljen etuosaan on ilmeisesti törmätty toisella ajoneuvolla. Tekijä oli poistunut paikalta ilmoittamatta asiasta.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot