KSM 2017

Maakuntavaltuuston edustajat valittu

Varsinais-Suomen liiton edustajainkokous valitsi jäsenkuntia edustavat maakuntavaltuuston jäsenet ja heille varajäsenet. Maakuntavaltuustoon valittiin 102 jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet.

Laitilalaiset edustajat ovat Jussi Perkkola (kok) ja Pekka Kuusisto (kesk). Heikki Peltola on Perkkolan varajäsen ja Juha Laurila Kuusiston.

Pyhärannasta maakuntavaltuuston jäseneksi valittiin Sari Aaltonen (sd). Hänen varajäsenensä on Veikko Fredriksson.

Maakuntavaltuusto valitsee keskuudestaan puheenjohtajat sekä maakuntahallituksen ensimmäisessä kokouksessaan 18. syyskuuta.

Jäsenkuntien valtuustoissa edustettuina olevien eri ryhmien osalta maakuntavaltuusto jakautuu seuraavasti: Kansallinen Kokoomus 25, Sosialidemokraattinen puolue 20, Suomen Keskusta 15, Vihreä liitto 14, Vasemmistoliitto 12, Perussuomalaiset 8, Ruotsalainen kansanpuolue 5 ja Kristillisdemokraatit 3 jäsentä.

Sote- ja maakuntauudistuksen myötä ensimmäiset suorilla vaaleilla valitut maakuntavaltuustot valitaan lokakuussa 2018, neljäksi vuodeksi kerrallaan. Varsinais-Suomen liiton maakuntavaltuusto toimii kunnes maakunnan liittojen toiminta lakkaa 1.1.2020.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot