KSM 2017

Hyväkuntoisen tien päällystäminen puhututtaa moottoritiellä Raision ja Nousiaisten välillä

Valtatietä 8 päällystetään uudelleen Raision ja Nousiaisten välisellä uudella moottoritieosuudella. Päällystystyöt alkavat ensi tiistaina 5. syyskuuta.
Tie on päällystettävällä osuudella nelikaistainen ja toinen kaista on koko ajan liikenteen käytössä. Työt tehdään päiväaikaan, ja ne alkavat aamuruuhkien jälkeen noin klo 9. Päällystystyö kestää noin kolme viikkoa. Sade voi hidastaa töitä.
Miksi tie päällystetään uudelleen, vaikka päällyste on vielä hyvässä kunnossa?
ELY-keskus on saanut palautetta, jossa ihmetellään, miksi äskettäin parannettu tie päällystetään uudelleen. Näissä tapauksissa kyse on tien rakentamiseen kuuluvasta toisen päällystekerroksen lisäämisestä tienpintaan. Näin varmistetaan tierakenteen kestävyys.

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot