KSM 2017

Kahtasataa kasitiellä Laitilassa

Myöhään tiistai-iltana poliisia vastaan ajoi Laitilassa valtatie 8:lla henkilöauto, jonka nopeudeksi poliisi mittasi tutkalla 160 kilometriä tunnissa. Paikassa oli satasen nopeusrajoitus.

Poliisipartio kääntyi auton perään ja autolle saatiin mitattua nopeudeksi 200 km/h samalla nopeusrajoitusalueella. Poliisi sai auton pysäytettyä Kusnin risteykseen. Kuljettajaksi selvisi turkulainen vuonna -93 syntynyt mies. Miehellä oli kyydissään yksi matkustaja.

Poliisi epäilee miestä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet on määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.

 

Tapaus sattui tiistaina kello 23:15.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot