KSM 2017

Vaarallista huumetta liikkeellä

Viime viikonlopun aikana Raumalla on tullut ilmi huumausaineen käyttötapauksia, jotka olisivat hoitamattomina todennäköisesti päätyneet henkilöiden kuolemaan. Kyseiset henkilöt ovat kertoneet käyttäneensä valkoista jauhemaista huumausainetta, jonka on kerrottu olevan amfetamiinia, mutta sen todellisesta sisällöstä ei ole tietoa.
Käytön seurauksena henkilöille on aiheutunut pahoinvointia, hikisyyttä, sekavuutta ja uneliaisuutta. Oireet ovat johtuneet kyseisen aineen aiheuttamasta poikkeavan voimakkaasta ja pitkäkestoisesta verensokerin laskusta, joka vaatii välitöntä sairaalahoitoa.
Poliisi tiedottaa asiasta, koska kyseistä hengenvaarallista ainetta epäillään olevan edelleen liikkeellä ja mahdollisten käyttäjien tulisi edellä mainittujen oireiden ilmaannuttua hakeutua välittömästi hoitoon.

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot