KSM 2017

Hoitajien sijaispulaan vastataan sijaispoolilla

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Laitilan kaupungin sosiaali- ja terveysvaliokunta on päättänyt muodostaa vakituisen sijaispoolin ikäihmisten palveluihin. Käytännössä pitkään sijaisina toimineet vakinaistetaan ketjutettujen työsuhteiden välttämiseksi ja sijaisten saatavuuden parantamiseksi. Vakinaistettu sijainen saattaa siis olla esimerkiksi viikon töissä Laitilan terveyskeskusosastolla ja sitten viikon Kaukolankodissa, sijaistarpeen mukaan.

Aloite sijaispooliin tuli kokoomuksen valtuustoryhmältä. Aloitetta perusteltiin sillä, että eri työyksiköissä on ollut vaikeuksia saada sijaisia akuutteihin poissaoloihin.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot