KSM 2017

Kysely Uudenkaupungin entisille nuorille

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Torinparkki 1980-luvun puolivälissä.

Uudenkaupungin museon vuoden 2018 päänäyttely käsittelee nuorisoa. Näyttelyn pääteemana on erityisesti nuorison näkyminen Uudenkaupungin kaupunkikuvassa eri aikoina.
Museo on julkaissut lyhyen kyselyn, jonka tavoitteena on kerätä tietoa entisiltä uusikaupunkilaisilta nuorilta. Uudessakaupungissa nuoruuttaan viettäneiden toivotaan muistelevan siis omia nuoruuden vuosiaan (n. 13-18-vuotiaana) tai kertovan vaikkapa vanhemmilta kuultuja tarinoita heidän nuoruudesta. Kyselyllä kartoitetaan nuorten elämän piirteitä Uudessakaupungissa 1950-1990-luvuilla.
Museolta toivotaan, että kaupunkilaiset vastaavat kyselyyn aktiivisesti ja osallistuvat näin nuorison historiasta kertovan näyttelyn tekemiseen. Jatkossa tietoa tullaan keräämään myös sosiaalisessa mediassa sekä museolla järjestettävässä muisteluillassa.
Kysely löytyy museon nettisivulta osoitteessa www.uudenkaupunginmuseo.fi. Näyttely avataan Walhbergin museotalossa huhtikuussa 2018.

 

Uusikaupunkilaisia nuoria torilla 1970-luvulla.

 

 

Lue lisää x.x.xxxx lehdestäShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
SPM –
Ny feispuukis
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Vauvat 2016
Osaava Laitila

Varsinaiset –
Tilaajapalvelija –
Plustilaus –
Arkistot
Arkistot