KSM 2017

Poliisi otti puukkomiehen kiinni Rauman lukion läheisyydestä

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Poliisille tuli tiistaina kello 10 ilmoitus Rauman Lyseon koulun käytävällä liikkuvasta neljästä miehestä, joista yhdellä oli nähty teräase kädessään.
Ilmoituksen jälkeen koulun oppilaat menivät luokkatiloihin ja ovet lukittiin. Epäilty ei ole uhannut ketään, eikä tilanne aiheuttanut sivullisille vaaraa.
Poliisin tekemissä etsinnöissä ei koulun alueelta saatu miehistä havaintoa. Myöhemmin tulleen tiedon mukaan epäillyt olivat poistuneet koulun alueelta ja poliisi tavoitti heidät koulun läheisyydestä. Ennen puolta kahtatoista poliisi ilmoiti, että Rauman Lyseo on tarkastettu ja poliisi poistuu paikalta.
Juttua muokattu kello 12:
Poistettu: Oppilaat ovat vielä luokissa siihen saakka, kunnes poliisi on tarkastanut koulun ja sen läheisyyden.
Lisätty: Ennen puolta kahtatoista poliisi ilmoiti, että Rauman Lyseo on tarkastettu ja poliisi poistuu paikalta.


Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot