KSM 2017

Laitilalaisnainen jäi kiinni ilman korttia ajosta – jo 15:s kerta vuoden sisällä

Poliisi pysäytti tiistaina puolen yön aikaan laitilaisnaisen, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kyseessä oli 15. kerta vuoden sisällä, kun poliisi tavoitti kyseisen naisen ilman ajokorttia.
Tiistain vastaisena yönä nainen jäi kiinni Kalannintiellä Uudessakaupungissa.

Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot