KSM 2017

Murre-mestari Aila Vuoriselta kolmas tarinakirja KATSO VIDEO KIRJANJULKISTUKSESTA

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Aila Vuorisen kolmas kirja julkistettiin viime viikolla. Kuva: Eija Eskola-Buri

Kahden murremestarin kohtaaminen Laitilan kirjastossa oli sanataiteilun juhlaa. Runoilija Heli Laaksonen oli saanut tehtäväkseen jututtaa kolmannen tarinakirjansa julkaissutta Aila Vuorista, ja tehtävä oli hänelle ilmeisen mieluinen. Kahden naisen sanallinen ilotulitus ja puheen pulputus sai runsaslukuisen yleisön tämän tästä hörähtämään vapautuneeseen nauruun.

Videokuvaaja:Kai Aalto

Lue lisää 7.11.2017 lehdestäShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot