KSM 2017

Viime viikonloppuna yli 50 rattijuoppoa

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Lounais-Suomen poliisi on lisäsi rattijuopumusten valvontaa viime viikonlopuksi. Valvonnan lisäys johtui pikkujoulukauden alkamisesta.
Perjantaista sunnuntaihin kestäneen tehostetun valvonnan aikana poliisi paljasti 53 rattijuopumusta. Kiinni otettujen määrä oli huomattavasti suurempi kuin esimerkiksi edellisenä viikonloppuna, jolloin poliisi otti kiinni 28 rattijuopumuksesta epäiltyä.
Viisi epäillyistä oli käyttänyt huumeita, muihin tapauksiin liittyi alkoholi. Kahdeksalla epäillyistä ei ollut ajokorttia. Neljää epäillään lisäksi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta rattijuopumuksen lisäksi.
Eniten rattijuoppoja paljastui Turussa ja Porissa, mutta poliisi valvoi myös pienemmillä paikkakunnilla. Tapahtumapaikoiksi kirjattiin poliisilaitoksen alueella yhteensä 20 kaupunkia tai kuntaa.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SPM –
Ny feispuukis
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Vauvat 2016
Osaava Laitila

Varsinaiset –
Tilaajapalvelija –
SSS Kaffepaussi 7.1.2018
Arkistot
Arkistot