KSM 2017

Raskas tykkylumi aiheuttaa sähkökatkoja Hinnerjoella ja Laitilassa

Raskas tykkylumi aiheuttaa sähkökatkoja Hinnerjoella ja Laitilassa. VSV:n mukaan sähköttömiä alueita on Hinnerjoen lisäksi Laitilassa Kaivolassa, Karinkulmassa, Kodjala-Viikaisissa, Kovio-Tulejärven alueilla.

Kello 14 sähköttömiä talouksia oli VSV:n häiriökartan mukaan 360. Puolen päivään aikaan ilman sähköä oli reilusti yli tuhat asiakasta.

Vakka-Suomen Voiman mukaan alueella on kymmenen työryhmää liikkeellä puhdistaen linjoja ja linjojen päällä makaavia, lumesta painuneita oksia ja puita.

 

Sähkökatkoja on myös muualla Varsinais-Suomessa. Carunan verkkoalueella sähköttömiä talouksia oli puoli kahden aikaan iltapäivällä yli 3 000. Eniten sähköttömiä talouksia oli Maskussa ja Mynämäessä. Maskussa ilman sähköä oli lähes tuhat ja Mynämäessä lähes 900.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot