KSM 2017

Video: Joulupukki ja muori leikittävät lapsia joulunavauksessa

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Laitilan joulunavaus marraskuun lopussa keräsi perinteisesti torin täyteen ihmisiä. Paikalla oli varsinkin pientä väkeä, sillä tiedossa oli, että torilla ovat myös joulupukki ja joulumuori. Katso tunnelmia joulunavauksesta. Video: Kai Aalto.

 

Lue lisää 28.11.2017 lehdestäShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot