KSM 2017

Hyötytuuli ei vastusta kaavoituksen keskeyttämistä

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Hyötytuuli Oy on ilmoittanut, ettei se vastusta Pyhärannan kunnan aikomusta keskeyttää Kakonjärvelle suunnitellun tuulivoimapuiston kaavoitus. Yhtiö haluaa kuitenkin ennen osayleiskaavan keskeyttämistä kuulla esityksen siitä, miten osayleiskaavoitussopimus puretaan.
Pyhärannan kunnanhallitus velvoitti kunnanjohtaja Matti Muukkosen laatimaan kaavoitussopimuksen purkusopimuksen.
Pyhärannan kunta pyysi osayleiskaavoituksen keskeyttämisestä lausunnot Varsinais-Suomen ely-keskukselta ja Varsinais-Suomen liitolta. Molemmat olivat sitä mieltä, että kunnan tulisi saattaa kaavoitus alueella loppuun. Lisäksi asiasta on kuultu kahta maanomistajaa, jotka puolestaan halusivat, että kaavoitus keskeytetään.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page
Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot