KSM 2017

Kyläkoulujen kiinteistöhuolto teknisen toimen alaisuuteen

Laitilan kuuden haja-asutusalueella sijaitsevan alakoulun kiinteistöhuolto siirtyi tämän vuoden alusta sivistystoimelta teknisen toimen alaisuuteen. Tekninen toimi vastaa muistakin kaupungin kiinteistöistä.

Tällä hetkellä kullakin kyläkoululla on erillinen kiinteistöhuolto, ja valiokunnan päätöksen mukaan nykyisiä sopimuksia jatketaan niiltä osin kuin se on mahdollista.

Muutoksen myötä kiinteistöhuoltosopimukset on kuitenkin uusittu ja yhdenmukaistettu niin, että kiinteistöhuollosta vastaavien työt ja vastuut ovat samanlaiset jokaisella koululla. Yksi muutoksista on se, että kiinteistöhuolto ei enää ole vastuussa koulun ovien aukaisusta tai lukitsemisesta iltakäyttäjille. Sama käytäntö on jo voimassa keskustan kouluissa.

Tekninen valiokunta päätti, että kyläkoulujen kiinteistöhuoltosopimukset ovat voimassa vain yhden vuoden ja määräaikaisuutta se perusteli tulevan sote-uudistuksen mukanaan tuomilla kiinteistökannan muutoksilla.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot