KSM 2017

Kyläkoulujen kiinteistöhuolto teknisen toimen alaisuuteen

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Laitilan kuuden haja-asutusalueella sijaitsevan alakoulun kiinteistöhuolto siirtyi tämän vuoden alusta sivistystoimelta teknisen toimen alaisuuteen. Tekninen toimi vastaa muistakin kaupungin kiinteistöistä.

Tällä hetkellä kullakin kyläkoululla on erillinen kiinteistöhuolto, ja valiokunnan päätöksen mukaan nykyisiä sopimuksia jatketaan niiltä osin kuin se on mahdollista.

Muutoksen myötä kiinteistöhuoltosopimukset on kuitenkin uusittu ja yhdenmukaistettu niin, että kiinteistöhuollosta vastaavien työt ja vastuut ovat samanlaiset jokaisella koululla. Yksi muutoksista on se, että kiinteistöhuolto ei enää ole vastuussa koulun ovien aukaisusta tai lukitsemisesta iltakäyttäjille. Sama käytäntö on jo voimassa keskustan kouluissa.

Tekninen valiokunta päätti, että kyläkoulujen kiinteistöhuoltosopimukset ovat voimassa vain yhden vuoden ja määräaikaisuutta se perusteli tulevan sote-uudistuksen mukanaan tuomilla kiinteistökannan muutoksilla.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SPM –
Ny feispuukis
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Vauvat 2016
Osaava Laitila

Varsinaiset –
Tilaajapalvelija –
Plustilaus –
Arkistot
Arkistot