Liikennemäärät kasvussa Laitilan kohdalla

Laitilan valoristeys ei vedä tarpeeksi hyvin kasvaneita liikennemääriä. Kuva: Hanna Hyttinen

Kasitiellä liikennemäärät ovat kasvaneet Laitilan kohdalla molempiin suuntiin, mutta varsinkin etelään eli Turkuun menevä liikenne on lisääntynyt. Vuonna 2014 Turun suuntaan meni noin 6 700 autoa vuorokaudessa, kun taas vuonna 2017 menijöitä oli liki 300 enemmän. Rauman suuntaan liikenne on kasvanut vuodesta 2014 118 autolla. Viime vuonna Rauman suuntaan kulki autoja noin 7 500 auton vuorokaudessa.

Myös kantatie 43:n liikennemäärissä on kasvua. Vuodesta 2014 liikennemäärät ovat kasvaneet 374 autolla vuorokaudessa. Vuonna 2017 kantatietä pitkin Laitilan ohi ajoi liki 8 700 autoa vuorokaudessa. Myös raskaan liikenteen määrä on lisääntynyt Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa.

Kasvu näkyy Kasitietä ylittävissä risteyksissä. Valoristeyksessä jonot ovat lisääntyneet ja Kaukolantien ja Erik Sorolaisen tien risteyksessä odotusajat kasvaneet

– Tämä voi aiheuttaa myös riskinottoa, projektipäällikkö Matti Kiljunen Varsinais-Suomen Ely-keskuksesta kertoo.

 

Lue lisää 23.1.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot