Mikirotta ja Sita Salminen vierailevat Laitilassa

Mikirotta ja Sita Salminen tähdittävät nuorisovaltuuston järjestämään vloggaaja-tapahtumaa.

Nuorten Kustaa Hiekka kulttuuriviikon huipentuma on vloggaaja-tapahtuma torstai-iltana. Laitilan nuorisovaltuuston järjestämään tapahtumaan kutsuttu kaksi suosittua tubettajaa Mikael Sundberg eli Mikirotta ja Sita Salminen.

Vloggaaja-tapahtuma järjestetään Laitilan kaupungintalon valtuustosalissa torstaina 25.1. kello 18-20.

 

 

 

 

 

Lue lisää 19.1.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot