KSM 2017

Nuorisovaaleihin valmistauduttiin Varppeessa

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Laitilan lukion oppilaskunnan hallitus järjesti keskiviikkona paneelikeskustelun paikallisille poliitikoille. Tilaisuuden juonsi hallituksen puheenjohtaja Erika Lahtonen, jonka kanssa paneelikeskustelua luotsasivat Roosa Elo, Veera-Maria Mattila, Miisa Maikola ja Jasmin Karlund. Kuva: Hanna Hyttinen

Huomenna perjantaina Laitilan Varppeen koulussa järjestetään nuorisovaalit, joissa alle 18-vuotiaat valitsevat presidenttiehdokkaista oman suosikkinsa. Laitilan vaalit ovat osa Nuorisoyhteistyö Allianssin valtakunnallisia vaaleja, joiden tulos julkaistaan ennen virallista äänestyspäivää.

Laitilassa järjestelyistä vastaa lukion oppilaskunnan hallitus, joka järjesti keskiviikkona paneelitilaisuuden. Tilaisuuteen oli kutsuttu paikallisia kuntapoliitikkoja kertomaan oman puolueensa arvoista ja presidenttiehdokkaasta.

Paneelikeskustelun juonsi hallituksen puheenjohtaja Erika Lahtonen. Lahtonen täyttää vasta elokuussa 18, joten hän ei pääse äänestämään varsinaisissa vaaleissa. Lahtosen mielestä hyvä presidentti vaalii maan etuja pitkällä tähtäimellä ja ajaa sellaisia asioita, jotka ovat koko kansakunnalle hyväksi.

– Hyvä presidentti edistää kaikkien ihmisten välistä tasa-arvoa, Lahtonen lisää.

Lue lisää 12.1.2018 lehdestäShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SPM –
Ny feispuukis
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Vauvat 2016
Osaava Laitila

Varsinaiset –
Tilaajapalvelija –
Plustilaus –
Arkistot
Arkistot