KSM 2017

Nuorisovaaleihin valmistauduttiin Varppeessa

Laitilan lukion oppilaskunnan hallitus järjesti keskiviikkona paneelikeskustelun paikallisille poliitikoille. Tilaisuuden juonsi hallituksen puheenjohtaja Erika Lahtonen, jonka kanssa paneelikeskustelua luotsasivat Roosa Elo, Veera-Maria Mattila, Miisa Maikola ja Jasmin Karlund. Kuva: Hanna Hyttinen

Huomenna perjantaina Laitilan Varppeen koulussa järjestetään nuorisovaalit, joissa alle 18-vuotiaat valitsevat presidenttiehdokkaista oman suosikkinsa. Laitilan vaalit ovat osa Nuorisoyhteistyö Allianssin valtakunnallisia vaaleja, joiden tulos julkaistaan ennen virallista äänestyspäivää.

Laitilassa järjestelyistä vastaa lukion oppilaskunnan hallitus, joka järjesti keskiviikkona paneelitilaisuuden. Tilaisuuteen oli kutsuttu paikallisia kuntapoliitikkoja kertomaan oman puolueensa arvoista ja presidenttiehdokkaasta.

Paneelikeskustelun juonsi hallituksen puheenjohtaja Erika Lahtonen. Lahtonen täyttää vasta elokuussa 18, joten hän ei pääse äänestämään varsinaisissa vaaleissa. Lahtosen mielestä hyvä presidentti vaalii maan etuja pitkällä tähtäimellä ja ajaa sellaisia asioita, jotka ovat koko kansakunnalle hyväksi.

– Hyvä presidentti edistää kaikkien ihmisten välistä tasa-arvoa, Lahtonen lisää.

Lue lisää 12.1.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot