KSM 2017

Työryhmä setvimään kosteus- ja sisäilmaongelmia

Laitilaan ollaan perustamassa työryhmää, joka keskittyy selvittämään kosteus- ja sisäilmaongelmien syitä sekä erityisesti sitä, miten vastaavilta ongelmilta voitaisiin välttyä.

Tekninen valiokunta esittää, että työryhmään valitaan kaksi jäsentä kaupunginhallituksesta ja kaksi teknisestä valiokunnasta sekä viranhaltijoista rakennusinsinööri, rakennustarkastaja ja tekninen johtaja.

Työryhmän perustamisen taustalla on kokoomuksen valtuustoryhmän keväällä tekemä valtuustoaloite. Aloitteessa nostetaan esiin, miten kaupungin kiinteistöissä on ilmennyt toistuvasti sisäilma- ja homeongelmia, jopa melko hiljattain saneeratuissa kiinteistöissä.

Kokoomuksen valtuustoryhmä toteaa aloitteessaan, että monen ison ja kalliin sisäilmasaneerauksen alkusysäyksenä on toiminut aivan tavallisten huoltotöiden laiminlyönti: ei esimerkiksi putsata rännejä, seurata salaojien kuntoa tai koneellisen ilmanvaihdon toimivuutta.

Työryhmän perustamisen lisäksi aloitteessa esitetäänkin, että kullakin kaupungin kiinteistöllä olisi huoltosuunnitelma ja konkreettinen huoltokirja.
Siihen kirjataan sekä vaadittavat että tehdyt huoltotoimenpiteet. Lisäksi korostetaan, että toimenpiteiden toteutumista tulee myös valvoa.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot