KSM 2017

Työryhmä setvimään kosteus- ja sisäilmaongelmia

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Laitilaan ollaan perustamassa työryhmää, joka keskittyy selvittämään kosteus- ja sisäilmaongelmien syitä sekä erityisesti sitä, miten vastaavilta ongelmilta voitaisiin välttyä.

Tekninen valiokunta esittää, että työryhmään valitaan kaksi jäsentä kaupunginhallituksesta ja kaksi teknisestä valiokunnasta sekä viranhaltijoista rakennusinsinööri, rakennustarkastaja ja tekninen johtaja.

Työryhmän perustamisen taustalla on kokoomuksen valtuustoryhmän keväällä tekemä valtuustoaloite. Aloitteessa nostetaan esiin, miten kaupungin kiinteistöissä on ilmennyt toistuvasti sisäilma- ja homeongelmia, jopa melko hiljattain saneeratuissa kiinteistöissä.

Kokoomuksen valtuustoryhmä toteaa aloitteessaan, että monen ison ja kalliin sisäilmasaneerauksen alkusysäyksenä on toiminut aivan tavallisten huoltotöiden laiminlyönti: ei esimerkiksi putsata rännejä, seurata salaojien kuntoa tai koneellisen ilmanvaihdon toimivuutta.

Työryhmän perustamisen lisäksi aloitteessa esitetäänkin, että kullakin kaupungin kiinteistöllä olisi huoltosuunnitelma ja konkreettinen huoltokirja.
Siihen kirjataan sekä vaadittavat että tehdyt huoltotoimenpiteet. Lisäksi korostetaan, että toimenpiteiden toteutumista tulee myös valvoa.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

SPM –
Ny feispuukis
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Vauvat 2016
Osaava Laitila

Varsinaiset –
Tilaajapalvelija –
Plustilaus –
Arkistot
Arkistot