KSM 2017

Laitilassa maakunnan toiseksi alhaisin työttömyys

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Laitilassa oli tammikuussa Varsinais-Suomen toiseksi alhaisin työttömyysprosentti 5,6. Edelle kipuaa ainoastaan Paimio, jossa työttömyysprosentti oli tammikuussa 5,1. Pyhärannassa työttömänä oli tammikuussa 6,6 prosenttia työikäisistä. Työttömien määrä on vähentynyt vuodessa 19 henkilöllä. Tammikuussa 2018 Pyhärannassa oli vailla töitä 66 henkilöä.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot