Omakotitaloon on yritetty murtautua Pyhärannassa

Omakotitaloon on yritetty murtautua Pyhärannassa maanantain vastaisena iltana tai yönä. Poliisin mukaan talon ovea oli yritetty aukaista, mutta tässä ei oltu kuitenkaan onnistuttu. Pihan ulkorakennuksen ovet oli avattu, mutta mitään ei oltu anastettu.

Pihalla olleesta trukista oli anastettu polttoainetta.

Poliisin mukaan tapaus on sattunut 11.2.-12.2. kello 18-10 välisenä aikana Rantatiellä.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot