KSM 2017

Omakotitaloon on yritetty murtautua Pyhärannassa

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Omakotitaloon on yritetty murtautua Pyhärannassa maanantain vastaisena iltana tai yönä. Poliisin mukaan talon ovea oli yritetty aukaista, mutta tässä ei oltu kuitenkaan onnistuttu. Pihan ulkorakennuksen ovet oli avattu, mutta mitään ei oltu anastettu.

Pihalla olleesta trukista oli anastettu polttoainetta.

Poliisin mukaan tapaus on sattunut 11.2.-12.2. kello 18-10 välisenä aikana Rantatiellä.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot