Pyhärannan vesivuoto rajattiin Hirslahteen

Pyhärannan vesihuoltolaitos sai todennäköisesti tiistain vastaisena yönä rajattua vesivuodon vuotokohdan Hirslahteen.

Vesivuoto havaittiin tammikuun 19. päivä, eikä vuotokohtaa ole vielä löydetty. Vuoto on pieni, noin 2,5 kuutiota tunnissa. Vesivuodon pieni koko viittaisi kiinteistön vesimittarin rikkoutumiseen, mutta verkostovuodon vaihtoehtoa ei voi sulkea pois.

Vesihuoltolaitos sulki vedenjakelun tiistain vastaisena yönä kello 00-04 välisenä aikana. Vuotokohdan etsintä on jatkunut myös tiistaina päivällä.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä vesihuoltolaitos jatkaa vesipiirien sulkemista. Tämä tarkoittaa lyhyitä vesikatkoja sekä paineenvaihteluja vesiverkostossa. Veden käyttäjille tämä voi näkyä veden sameutena, johon auttaa veden juoksuttaminen.

Vesihuoltolaitos pyytää edelleen asiakkaitaan tarkistamaan tyhjillään olevia kiinteistöjä vuodon paikantamiseksi.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot