Pyhärannan vesivuotoa korjataan

Pyhärannassa tammikuun alussa verkostossa havaittu vesivuoto on paikallistettu tänään tiistaina.

– Korjaustoimet on aloitettu. Työstä aiheutuu muutamalle kiinteistölle vedentoimitushäiriöitä ja mahdollisia laatuhaittoja. Pahoittelemme vuodon aiheuttamaa häiriötä sekä kiitämme aktiivista havainnointia vesivuodon löytämiseksi, Pyhärannan rakennustarkastaja Olli Lahtonen tiedottaa.

Lue lisää 16.2.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot