Pyhärannan yksityinen päiväkoti ehkä valmis jo syksyllä

Sini Palokangas Vakka-Suomen musiikkiopistossa johdatteli Päiväkoti Satakielen lapsia musiikin maailmaan tiistai-aamun muskarissa. Kuva: Hanna Hyttinen

Pyhärannan kunta ei ole rakentamassa tulipalossa tuhoutuneelle Päiväkoti Satakielelle uusia tiloja.
– Kunnan taseessa ei ole hetkellä varaa uuteen päiväkotiin, kunnanjohtaja Matti Muukkonen kertoo.
Pyhärannassa on tarkoitus aloittaa tänä keväänä yksityisen päiväkodin rakennustyöt, joita kunta yrittää parhaansa mukaan jouduttaa, jotta Päiväkoti Satakielen lapset saataisiin mahdollisimman pian tarkoituksenmukaisiin tiloihin.
– Käsittääkseni he ovat sopeutuneet hyvin väistötiloihin, mutta toiminnan pyörittäminen väistötiloissa ei ole kunnan strategian mukaista, Muukkonen sanoo.

 

Lue lisää 9.2.2015 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot