KSM 2017

Pyhärannan yksityinen päiväkoti ehkä valmis jo syksyllä

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Sini Palokangas Vakka-Suomen musiikkiopistossa johdatteli Päiväkoti Satakielen lapsia musiikin maailmaan tiistai-aamun muskarissa. Kuva: Hanna Hyttinen

Pyhärannan kunta ei ole rakentamassa tulipalossa tuhoutuneelle Päiväkoti Satakielelle uusia tiloja.
– Kunnan taseessa ei ole hetkellä varaa uuteen päiväkotiin, kunnanjohtaja Matti Muukkonen kertoo.
Pyhärannassa on tarkoitus aloittaa tänä keväänä yksityisen päiväkodin rakennustyöt, joita kunta yrittää parhaansa mukaan jouduttaa, jotta Päiväkoti Satakielen lapset saataisiin mahdollisimman pian tarkoituksenmukaisiin tiloihin.
– Käsittääkseni he ovat sopeutuneet hyvin väistötiloihin, mutta toiminnan pyörittäminen väistötiloissa ei ole kunnan strategian mukaista, Muukkonen sanoo.

 

Lue lisää 9.2.2015 lehdestäShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot