KSM 2017

Pyhärannassa ensi lukukaudella kolmepäiväinen syysloma

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Pyhärannan kouluissa syyslukukausi alkaa keskiviikkona 15.8. ja päättyy lauantaina 22.12. Syysloma on myös lukukaudella 2018–2019 kolmen päivän mittainen. Se alkaa keskiviikkona 24.10. ja päättyy perjantaina 26.10.
Joululomaa pyhärannan koululaiset viettävät 24.12–6.1. Kevätlukukaudella koulutyö alkaa maanantaina 7.1. ja päättyy lauantaina 1.6. Talvilomaa vietetään viikolla kahdeksan eli 18.–22.2.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot