Pyhärannassa ensi lukukaudella kolmepäiväinen syysloma

Pyhärannan kouluissa syyslukukausi alkaa keskiviikkona 15.8. ja päättyy lauantaina 22.12. Syysloma on myös lukukaudella 2018–2019 kolmen päivän mittainen. Se alkaa keskiviikkona 24.10. ja päättyy perjantaina 26.10.
Joululomaa pyhärannan koululaiset viettävät 24.12–6.1. Kevätlukukaudella koulutyö alkaa maanantaina 7.1. ja päättyy lauantaina 1.6. Talvilomaa vietetään viikolla kahdeksan eli 18.–22.2.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot