KSM 2017

Reilan rantapolkua varten myönnettiin laina

Pyhärannan kunta myönsi kyläyhdistys Reidu ry:lle 8000 euron lainan. Ravakka on hyväksynyt Reidun Reilan rantapolun rakentamisen mukaan luontoreitti-hankkeeseen. Rantapolun kokonaiskustannusarvio on 15 078 euroa. Ravakan avustus on suuruudeltaan 7 854 euroa.

Kunnan myöntämä laina on koroton, jos se maksetaan takaisin kolmen vuoden kuluessa sen nostopäivästä.

Pyhärannan kunta päätti myös lahjoittaa kyläyhdistys Reidu ry:lle polttopuut retkeilypolun varrelle rakennettavalle laavulle. Puut on lupa kaataa kunnan omistamasta metsästä.
Polttopuulahjoituksen edellytyksenä on, että Reidu järjestää kaikille avoimen tutustumistilaisuuden, kunhan reitistö on valmis.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot