Rohdaisiin uusi asuinalue

Pyhärannan Rohdaisiin suunnitellaan uutta asuinaluetta. Alustavan arvion mukaan alueelle on tulossa asuntoja noin 80–110 asukkaalle.
– Kaavaehdotukseen on piirretty omakoti- ja rivitalo- tai luhtitalotontteja, kunnanjohtaja Matti Muukkonen kertoo.
Kaavaehdotuksissa esitettiin jopa kolmekerroksisia luhtitaloja, mutta Varsinais-Suomen Ely-keskus piti niitä liian korkeina. Asia on tällä hetkellä kaavavalmistelijalla jatkovalmistelussa.
Asemakaavaehdotus on ollut nähtävillä 19.12.2017–18.1.2018 välisenä aikana. Rohdaisten asemakaavaehdotuksen nähtävilläoloaikana kuntaan tuli yksi muistutus sekä viranomaislausunnot. Määräajan jälkeen yksi muistutuksentekijä jätti kuntaan hakemuksen määräajan jatkamisesta.
Pyhärannan kunnanhallitus päätti, että se ei jatka muistutusten jättämisen määräaikaa. Sen sijaan hakemuksen mukana tullut muistutusteksti otetaan mukaan jatkokäsittelyyn.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot