KSM 2017

Sähköinen päätöksentekomenettely lyhentää kokouksia

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Pyhärannassa on viime kesästä asti ollut käytössä sähköinen päätöksentekomenettely. Sitä on harjoitusmielessä käytetty kunnanhallituksessa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kokoukseen osallistuville lähetetään esityslista ja heidän tulee määräaikaan mennessä ilmoittaa hyväksyvätkö he päätösehdotuksen.

– Jos joku vastustaa tai edes haluaa keskustella asiasta, sähköinen päätöksentekomenettely loppuu ja asia siirtyy seuraavaan varsinaiseen kokoukseen, kunnanjohtaja Matti Muukkonen selittää.

Menettelyn tarkoituksena on lyhentää kokouksia. Lähinnä sähköistä päätöksentekomenettelyä käytetään niin sanottujen rutiiniluontoisten asioiden käsittelyyn.Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot