Sähköinen päätöksentekomenettely lyhentää kokouksia

Pyhärannassa on viime kesästä asti ollut käytössä sähköinen päätöksentekomenettely. Sitä on harjoitusmielessä käytetty kunnanhallituksessa. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että kokoukseen osallistuville lähetetään esityslista ja heidän tulee määräaikaan mennessä ilmoittaa hyväksyvätkö he päätösehdotuksen.

– Jos joku vastustaa tai edes haluaa keskustella asiasta, sähköinen päätöksentekomenettely loppuu ja asia siirtyy seuraavaan varsinaiseen kokoukseen, kunnanjohtaja Matti Muukkonen selittää.

Menettelyn tarkoituksena on lyhentää kokouksia. Lähinnä sähköistä päätöksentekomenettelyä käytetään niin sanottujen rutiiniluontoisten asioiden käsittelyyn.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot