KSM 2017

Kolme voimanoston EM-pronssia Laitilaan

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Veteraanivoimanostaja Markku Koivukari voitti pronssia kyykyssä, maastavedossa ja yhteistuloksessa viime viikolla Ruotsin Helsingborissa käydyissä EM-kisoissa. Kuva: Hanna Hyttinen

Laitilalainen Markku Koivukari sai viime viikon tiistaina Ruotsin Helsingborgissa käydyistä klassisen voimanoston euroopanmestaruuskisoista kotiintuomisiksi kolme EM-pronssia. Koivukari sai 93 kiloisten sarjassa mitalin kyykystä, maastavedosta ja yhteistuloksesta.

Kyykkytulos oli 185 kiloa, joka Koivukarin mukaan sivusi hänen omaa ennätystään. Penkkipunnerrustulos oli 97,5 kiloa, joka riitti lajikohtaisissa tuloksissa seitsemänteen sijaan. Maastavedossa hän nosti 220 kiloa, mikä varmisti hänelle sekä lajikohtaisen pronssin että mitalin yhteistuloksesta.

 

Lue lisää 13.3.2018 lehdestäShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot