KSM 2017

Pyhärannan kunnanjohtajan palkkaa korotetaan myöhemmin

Pyhärannan kunnanhallitus päätti lykätä kunnanjohtajan palkankorotusta. Päätösehdotuksen mukaan kunta olisi myöntänyt kunnanjohtaja Matti Muukkosella 400 euron palkankorotouksen ja päättänyt kokouksessa korotuksen ajankohdasta.

Muukkonen poistui kokouksesta asian käsittelyn ajaksi. Arto Sainio esitti, että asia jätetään pöydälle tilinpäätöksen käsittelyyn asti. Teija Valmunen-Karru kannatti ehdotusta.

Esittelijä päätti kunnanhallituksessa käydyn keskustelun jälkeen muuttaa päätösehdotustaan siten, että kunnanhallitus päätti myöntää kunnanjohtajalle palkankorotuksen, mutta korotuksen ajankohtaa siirrettiin valtuuston tilinpäätöskäsittelyn jälkeiseen aikaan.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot