KSM 2017

Pyhärantaan esitetään avoimia kuntalaisfoorumeita

Pyhärannan valtuustossa jätettiin maanantaina valtuustoaloite, jossa esitetään kuntalaisfoorumeiden aloittamista kunnassa. Aloite perustuu kunnan strategiassa mainittuun avoimeen keskusteluun ja päätöksentekoon.
– Me allekirjoitetut valtuutetut esitämme, että kunnan tulisi aloittaa yhteiset tapaamiset virkamiesten valtuutettujen ja muiden kuntalaisten kesken. Näillä avoimilla kyselytunneilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä luottamushenkilöille ja virkamiehille, Heidi Arvonen (kesk) luki aloitteen valtuuston kokouksessa.
Aloite kiersi vielä valtuuston kokouksessa ja keräsi useita uusia allekirjoituksia ennen kuin se luovutettiin eteenpäin jatkokäsittelyä varten.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot