KSM 2017

Video: Katso Laitilan Sanomien taukojumppa

  Tanja Vainionpää (vas.) ja Iida Kauppi toivovat saavansa ensi keskiviikkona kavereita taukojumppaamaan, joko paikan päälle toimitukseen tai livelähetyksen kautta. Kuva: Hanna Hyttinen

  Tervetuloa mukaan rentoon taukojumppaan!

  Laitilan Sanomien toimituksesta lähetetään keskiviikkona 21.3. Kevätpöhinöiden kunniaksi suorana lähetyksenä taukojumppaa kello 11, 12 ja 13. Tasatunnein alkava taukojumppa kestää kerrallaan 5-10 minuuttia.

  Taukojumpan apuvälineenä käytetään sanomalehteä, joten etsi sellainen käsiisi.  Muita varusteita ei tarvita, sillä jumppa on suunniteltu tehtäväksi esimerkiksi työpaikalla.

  Jos et ehtinyt mukaan livejumppaan, voit katsella tallenteen suorasta jumppalähetyksestä.

   

   

  Lue lisää 23.3.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot