KSM 2017

Sirkuskouluun ilmoittautuminen alkaa tänään

Esa Östberg Turun sirkuksesta kertoo, että Laitilan sirkuskoulussa opetellaan muun muassa tasapainoilua ja jonglöörausta. Tässä arkistokuvassa Östberg tasapainoilee salolaisen Lotta Nikanderin kanssa. Kuva on vuodelta 2010. Kuva: SSS/Kirsi Höglund

Laitilan päiväkotien vanhempainyhdistyksen järjestävät lapsille sirkuspäivän huhtikuussa. Luvassa on Turun sirkuksen ohjaamaa sirkuskoulua yli 4-vuotiaille.

Tarjolla on kaksi ryhmää: 4–6-vuotiaat sekä yli 6-vuotiaat, joka on tarkoitettu eskarilaisille ja koululaisille. Mukaan mahtuu 30 lasta per ryhmä.

Turun sirkuksen Esa Östberg kertoo, että tuleva sirkuskoulu pitää sisällään muun muassa tasapainoilua ja jonglöörausta.

Tapahtuma on muokkautunut matkan varrella, mutta tällä hetkellä luvassa on sirkuskoulun lisäksi vapaata sirkustelua vanhemman kanssa laitilalaisen Henna Sulon johdolla. Siihen ei ole ikärajaa. Tapahtuma alkaa Turun sirkuksen noin puolen tunnin mittaisella esityksellä. Lisäksi vanhempainyhdistykset ovat järjestäneet paikalle muun muassa hattarakoneen, arpajaiset sekä puffetin.

– Mukaan kannattaa varata käteistä rahaa, koska puffetissa tai hattaramyynnissä ei ole korttikonetta, Laine vinkkaa.

Sirkuskouluihin täytyy ilmoittautua ennakkoon, jotta ryhmät voidaan jakaa etukäteen. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ilmoittautuneita on oikein paljon, voi jäädä varalle odottamaan perumisia. Vapaaseen sirkusteluun ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

Vanhemmilla ja muilla aikuisilla on tapahtumaan vapaa pääsy. Lapsilta peritään pääsymaksu, jonka suuruus riippuu siitä osallistuuko sirkuskouluun vai vain vapaaseen sirkusteluun.

Sirkuskouluun ilmoittaudutaan sähköpostilla pahkinapensaanpaivakoti@gmail.com. Viestiin täytyy kirjata lapsen nimi, ikä ja huoltajan yhteystiedot. Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 12.3.

 

Lue lisää 9.3.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot