KSM 2017

Tanhupallo Karvamatoineen Munamarkkinoille

Viihdeohjelma Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Tanhupallo nousee Laitilan Munamarkkinalavalle ensi kesäkuussa. Tanhupallo on vaaleanpunaiseen ballerina-asuun pukeutunut pikkutyttö, jota esittää Suomen Komediateatterin taiteellisena johtajana työskentelevä Kiti Kokkonen. Tanhupallon lemmikki on perässä vedettävä Karvamato.
– Buukkasimme Tanhupallon jo muutamia viikkoja sitten, joten Tanhupallon voitto sketsihahmokilpailussa osui kohdalleen, iloitsee Munamarkkinatoimikunnan puheenjohtaja Jukka Alkio.

Putouksen sketsihahmokilpailun finaali käytiin viime lauantaina suorassa lähetyksessä MTV3:lla.

Lue lisää 13.3.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Osaava Laitila

Ny feispuukis
Taukojumppa
Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot