KSM 2017

Tanhupallo Karvamatoineen Munamarkkinoille

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Viihdeohjelma Putouksen sketsihahmokilpailun voittanut Tanhupallo nousee Laitilan Munamarkkinalavalle ensi kesäkuussa. Tanhupallo on vaaleanpunaiseen ballerina-asuun pukeutunut pikkutyttö, jota esittää Suomen Komediateatterin taiteellisena johtajana työskentelevä Kiti Kokkonen. Tanhupallon lemmikki on perässä vedettävä Karvamato.
– Buukkasimme Tanhupallon jo muutamia viikkoja sitten, joten Tanhupallon voitto sketsihahmokilpailussa osui kohdalleen, iloitsee Munamarkkinatoimikunnan puheenjohtaja Jukka Alkio.

Putouksen sketsihahmokilpailun finaali käytiin viime lauantaina suorassa lähetyksessä MTV3:lla.

Lue lisää 13.3.2018 lehdestäShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this page

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tee Plus-tilaus
Ny feispuukis
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

YV lahjoitus
Tutustu ja ihastu
SPM –
Arkistot
Arkistot