KSM 2017

Asepalveluksessa vammautuneille ryhmäkuntoutusta

Aarre Arrajoki (vas.) ja Mikko Vaittinen (oik.) osallistuvat kuntoutukseen. Laitilan Terveyskodin toimitusjohtaja Eero Kuisma on ollut pilottijakson vauhdittajana. Kuva: Hanna Hyttinen

Laitilan Terveyskodissa alkoi viime viikon keskiviikkona varusmiespalveluksessa vammautuneiden ryhmäkuntoutuksen pilottijakso. Jakso kestää 10 päivää ja siihen osallistuu neljä asepalveluksessa vammautunutta.
Pilottijakson järjestää ja kustantaa Laitilan Terveyskoti.

– Rauhanturvaajien kuntoutuspilottijakso oli menestys ja siitä innostuneena Valtiokonttorin edustajat, jotka olivat täällä tarkastuskäynnillä ehdottivat yhteistyön syventämistä Asevelvollisina Vammautuneiden Tuki -yhdistyksen kanssa, Laitilan Terveyskodin johtaja Eero Kuisma kertoo pilottijakson synnystä.

 

Lue lisää 10.4.2018 lehdestä


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot