Humalassa ja ilman korttia ratissa Laitilassa

Poliisipartio pysäytti henkilöautolla liikkeellä olleen uusikaupunkilaismiehen Laitilassa sunnuntaina. Mies puhalsi 1.36 promillea. Hänet vietiin poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0.52 mg/l.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisipartio määräsi miehen väliaikaiseen ajokieltoon.

Poliisi tavoitti epäillyn rattijuopon lauantain ja sunnuntain välisenä yöän kello 02.39 Vihtorinkadulla Laitilassa.

 

 

Poliisi kertoo myös toisesta viikonlopun tehtävästä Laitilan suunnalla. Henkilöauto ja sen kuljettaja ajautuivat ulos tieltä valtatie 8:lla Pyhärannassa maanantaiyönä.

Henkilöautoa kuljettanut isokyröläismies ajoi Rauman suunnasta Laitilan suuntaan, kun Ihoden kohdilla hän ajautui toistaiseksi tuntemattomasta syystä tien oikealle puolelle ojaan ja auto pyörähti siellä katolleen. Tapaus sattui maanantaina kello 00:25.

Autoa kuljettanut mies ei osannut kertoa syytä tieltä ulos ajautumiseensa. Mies toimitettiin sairaalaan tarkistettavaksi.

 

 

 


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot