KSM 2017

Nuori mies kaahasi poliisin tutkaan

Poliisipartio oli pysähtyneenä linja-autopysäkillä Laitilassa Ukitiellä Kodjalan kohdalla, kun Uudenkaupungin suunnasta ajoi kaksi kaksi henkilöautoa vauhdikkaasti peräkkäin. Takimmaisen auton nopeudeksi poliisi mittasi 134 kilometriä tunnissa tieosuudella, jolla rajoitus on 80 kilometriä tunnissa.

Partio pysäytti takimmaisen auton, mutta edellä ajanutta ei tavoitettu. Auton kuljettajana oli uusikaupunkilainen vuonna 19-vuotias mies, jolla oli kyydissä kaksi matkustajaa.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi määräsi hänet väliaikaiseen ajokieltoon.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot