Poliisi pysäytti kaksi rattijuoppoa Kustavissa

Poliisi piti ratsiaa Kustavissa Iniöntien ja Kustavintien risteyksessä lauantaina.

Paikalle ajoi naantalilainen henkilöautolla liikkunut 62-vuotias mies, joka puhalsi kello 10 aikoihin 0,33 milligrammaa litraa kohden. Myöhemmin otettu tarkkuusalkometritulos oli 0,28 milligrammaa litrassa.Hieman myöhemmin samassa pa

ikassa poliisi pysäytti henkilöautolla liikkeellä olleen turkulaisen 29-vuotiaan miehen. Hän puhalsi alkometriin 0,35 milligrammaa litrassa.

Tarkkuusalkometrikoe näytti myöhemmin 0,31 milligrammaa litrassa.
Molempia miehiä epäillään rattijuopumuksesta ja heidät määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kummallakaan kuljettajalla ei ollut kyydissään matkustajia.


Tee Plus-tilaus
Tutustu ja ihastu
TS rekry
Ny feispuukis
Taukojumppa
Osaava Laitila

Digilehti

Lue Laitilan Sanomat

Laitilan Sanomat on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä nyt myös Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

Osta tästä irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

SPM –
Arkistot
Arkistot